Sinzero Chardonnay

Wijnen als Sinzero Chardonnay bij Alcoholfreedrinks.nl

De Chileense Sinzero Chardonnay vormt met zijn groengeel gekleurde alcoholvrije witte wijn een uitstekend alternatief als non alcoholische drank bij een maaltijd. De frisse wijn biedt aroma´s van tropisch fruit, blanke noten en abrikozen. Ben je op zoek naar een alternatief voor de Sinzero wijn? Alcoholfreedrinks.nl biedt met ruim acht jaar ervaring als alcoholvrij specialist een uitgebreide selectie aan alcoholvrije wijnen in de webshop aan. Dankzij een snelle levering geniet je binnen een handomdraai van de lekkerste alcoholvrije bubbels thuis. Bekijk meteen ons aanbod op de website.

Vendôme Chardonnay: perfect alternatief voor Sinzero alcoholvrije wijn

Als alternatief voor de Sinzero Chardonnay is de alcoholvrije Vendôme Chardonnay uiterst geschikt. De Spaanse alcoholvrije wijn wordt geproduceerd in het Spaanse La Mancha. Doordat de wijn na het gistingsproces tot iets onder de 30 graden wordt verwarmd, wordt de drank volledig alcoholvrij. Met deze sous-vide methode blijven de smaak en de aroma´s ideaal behouden. Zo proef je de rijke aroma aan citrusvruchten als citroen en grapefruit, met tonen van karamel, acacia en muskaatnoot. Het licht zurige van de alcoholvrije witte wijn maakt hem perfect voor de lunch. Serveer de wijn bijvoorbeeld bij visgerechten of een gevulde salade.

De spannende Blanc de Blanc wijn van Leitz

Wie zich afvraagt waar de Sinzero wijn te koop is, heeft duidelijk nog niet de nieuwste creatie van Leitz geproefd. De nieuwste alcoholvrije witte wijn van de Eins-Zwei-Zero serie heet Blanc de Blanc en is een blend van Chardonnay, Grüner Silvaner en Pinot Blanc druiven. Deze zomerse, lichte wijnen beschikken over veel fris fruit en zorgen voor een opwekkende afdronk. De alcoholvrije wijnen van Leitz zijn waarschijnlijk de beste die je op dit moment kunt proeven. De non alcoholische wijn wordt vervaardigd door middel van vacuüm kolomdestillatie. Met deze methode wordt de alcohol bij een temperatuur van 29 graden aan de wijn onttrokken. Hierdoor gaat zo min mogelijk smaak verloren. De Blanc de Blanc wijn is de droogste van de serie en bevat slechts 24 kcal per 100 ml.

Bestel je favoriete alcoholvrije wijn bij Alcoholfreedrinks.nl

Alcoholfreedrinks.nl biedt uitsluitend alcoholvrije wijnen die niet verkrijgbaar zijn bij de reguliere supermarkt. Geniet van een exclusieve drank die aanbevolen wordt door Hamersma.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen