Over alcoholfreedrinks.nl

Kies voor een bewuste leefstijl
met alcoholvrije dranken

Klaar met katers? Klaar met de extra kilo’s? Dan is het de hoogste tijd voor een bewustere leefstijl. Een leefstijl die garant staat voor meer plezier. Want we willen eruit halen wat erin zit. Daarom is balans zo belangrijk. En die kun jij ook vinden in je dagelijks leven: met alcoholvrij. Onze alcoholvrije wijnen zijn laag in calorieën en bevatten weinig suikers. Op alle fronten dus beter voor jou. 

Wie zijn wij?

Mijn naam is Denise, bekend van Denise’s Choice.

Sinds 2014 ben ik gespecialiseerd in alcoholvrije wijnen en dranken. Zelf was ik nooit zo gek op alcoholhoudende dranken, maar wel altijd op zoek naar lekkere alcoholvrije alternatieven. Tot ik op een food beurs de lekkerste alcoholvrije bubbel proefde.

Deze “champagne” smaakte als wijn met alcohol. Door de lekkere bubbel leek het zelfs alsof ik een tikkeltje aangeschoten was. Dit prachtige product liet me niet meer los en zo ben ik begonnen met het importeren van deze alcoholvrije wijnen en andere alcoholvrije dranken.

Inmiddels is het aanbod van alcoholvrije dranken groter en de kwaliteit enorm verbeterd. Ik blijf continue mijn assortiment aanpassen aan de wensen en nieuwe trends. Heb je wensen, laat het ons weten en wij gaan voor je op zoek.

Je shopt nu makkelijk vanuit huis en je bestelling wordt bij je thuisgebracht. Om samen te genieten van het perfecte alternatief als je liever geen alcohol wilt.

Cheers!

Van lokale markten en hippe beurzen
naar een eigen webshop

Ruim 10 jaar geleden, liet ik alcoholvrije wijnen proeven op lokale markten en braderieën. En jawel, iedereen enthousiast! Al snel kwamen vaste klanten een hele doos halen. Het werd tijd om uit te breiden. Met een breder assortiment ben ik gaan leveren aan de betere wijn- en delicatessenwinkels. Ook dat werd een succes. Tijd voor een volgende stap: een webshop. Om nog meer mensen blij te maken met onze alcoholvrije alternatieven. Je shopt nu makkelijk vanuit huis en je bestelling wordt bij je thuisgebracht. Alcoholfreedrinks.nl – het gemak samen te genieten van het lekkere alternatief als je liever geen alcohol wilt.

Waarom Alcoholfreedrinks?

Onze missie

Als specialist in alcoholvrije wijnen en dranken, willen we jou blij maken met ons ruime assortiment lekkere alcoholvrije alternatieven. Bewuster omgaan met je omgeving en levensstijl kan ook op een lekkere, gezondere en gezellige manier. Alcoholfreedrinks.nl kiest de producten die hierbij aansluiten. Zodat je samen kunt genieten van het perfecte alternatief zonder alcohol.

Onze visie

We vinden het belangrijk mensen gezondere keuzes te blijven bieden voor een betere leefwereld en levensstijl.

Winkelwagen