Alcoholvrije wijn zwanger

Alcoholvrije wijn als je zwanger bent

Échte dames kunnen nu eenmaal niet zonder bubbels, ook niet tijdens de zwangerschap. Soms heb je gewoon echt wat te vieren. Een alcoholvrije wijn als je zwanger bent, biedt hierbij uitkomst. Alcoholfreedrinks.nl biedt een gevarieerd aanbod aan alcoholvrije dranken en alcoholvrije cocktails voor iedere gelegenheid. Alcoholfreedrinks.nl beschikt over maar liefst acht jaar ervaring op het gebied van alcoholvrije dranken. Wij bieden dan ook uitsluitend de beste kwaliteit non-alcoholische dranken aan, die alleen bij speciaalzaken verkrijgbaar zijn. Bekijk direct ons aanbod aan alcoholvrije biologische en vegan wijnen voor bij de zwangerschap in de webshop.

Hoe ontstaat alcoholvrije wijn?

Alcoholvrije wijn voor als je zwanger bent wordt allereerst gemaakt volgens de reguliere methode mét alcohol. Het gisten van druivensuiker naar alcohol is namelijk noodzakelijk om de karakteristieke smaak van wijn te verkrijgen. Na het gistingsproces trekken de wijnmakers de alcohol uit de wijn door middel van innovatieve technieken. Een veelgebruikte methode is door middel van vacuüm distillatie. De wijn wordt verwarmd tot kamertemperatuur, en vervolgens onder lage druk vacuümgetrokken. Op die manier verdampt de alcohol uit de wijn. Een andere populaire methode is membraamfiltering. Bij deze wijze haalt de wijnboer de wijn door een extreem dun filter, waar de alcohol in achterblijft. Ondanks dat de alcohol uit de wijn is onttrokken, blijft de authentieke smaak van de drank behouden.

Alcoholvrije wijn bij de zwangerschap

Het nuttigen van alcohol gedurende de zwangerschap wordt sterk afgeraden. Via de bloedbanen komt de alcohol namelijk in het lichaam van het ongeboren kind terecht. Zelfs minder dan een glas alcohol per dag kan al leiden tot een hoger risico op een miskraam, vroeggeboorte of foetale sterfte. Daarnaast geeft alcohol een schadelijk effect op de geestelijke ontwikkeling van het kind. Daarom is het een aanrader om alcoholvrije wijn bij de zwangerschap te drinken. Zo heb je op een feest een spannendere keuze dan slechts water of een glas cola. Alcoholvrije wijn is dan ook een perfect cadeau voor een zwangere vriendin of tijdens een babyshower. Benieuwd naar de verrassende alcoholvrije wijnen van Alcoholfreedrinks.nl? Bekijk dan direct het veelzijdige assortiment in de webshop.

Winkelwagen