Pasen vieren met familie en vrienden

Mooie gedekte tafel met lekker eten en drinken, heb je ook gedacht aan een alcoholvrije sparkling Rosé? ideaal bij de Paasbrunch.

Vendôme is biologisch en Vegan in 2 smaken, Rosé gemaakt van de tempranillo en Airén druiven uit La Mancha, Spanje en Classic is de witte druif de Airén ook uit La mancha. De wijnen worden na het gistingsproces tot volwaardige wijnen met alcohol en strenge Bio contrôle gebotteld. Het de-alcoholisatie proces is nauwkeurig en de wijnen worden verwarmd tot iets onder de 30 graden waarna door middel van een aantal technieken, oa vacuum osmose de alcohol eruit gefilterd wordt. Is dat proces klaar dan wordt er koolzuur bij gedaan voor het bubbeltjes effect. De flessen worden onder druk weer met een kurk dop dichtgemaakt en zijn na botteling 3 jaar houdbaar.

Leitz, eins zwei zero is een duits wijnhuis en heeft ook een geweldige sparkling wijn, in het duits hebben we het eigenlijk over sekt, ook deze hebben we in 2 smaken de bekende druif Riesling is er met en zonder bubbeltje en de ook de Rosé alcoholvrije wijn is er met en zonder bubbeltje. Zelfs in een blikje to go zijn deze alcoholvrije riesling en  alcoholvrije rosé verkrijgbaar.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen