Alcoholvrije witte wijn

Smakelijke alcoholvrije witte wijn bij Alcoholfreedrinks.nl

Je drinkt graag een glas witte wijn, maar wilt of kunt geen alcohol drinken. De alcoholvrije witte wijnen van Alcoholfreedrinks.nl vormen dan de ideale oplossing. Want of je nu houdt van een elegante wijn, een droge wijn, een soepele wijn of een fruitige wijn; binnen ons assortiment aan alcoholvrije wijnen vind je gegarandeerd de fles die bij jouw past. Ook beschikken we over alcoholvrije champagne en alcoholvrije cocktails. Ben je benieuwd welk merk bij jou past? Neem contact met ons op voor persoonlijk advies of bezoek direct onze webshop om de alcoholvrije witte wijn te bestellen.

 

Het creëren van alcoholvrije witte wijn

Bij alcoholvrije witte wijn wordt de wijn eerst op de gebruikelijke wijze geproduceerd, met alcohol. Het vergistingsproces van de druiven, waarbij de druivensuiker door middel van gisten wordt omgezet in alcohol, zorgt namelijk voor bepaalde aroma´s en smaken. Vervolgens heeft men de keuze uit  drie technieken om de alcohol uit de wijn te halen. Ofwel door een innovatieve vacuümdestillatie, door membraamfiltering of door inverse osmose. De alcoholvrije witte wijn is vervolgens lichter van smaak, maar toch blijft het karakter en het overgrote deel van de aroma´s behouden.

 Exclusief aanbod alcoholvrije witte wijn bij Alcoholfreedrinks.nl

Bij Alcoholfreedrinks.nl beschik je over een uniek assortiment aan alcoholvrije witte wijnen die alleen verkrijgbaar zijn bij speciaalzaken (dus niet in de supermarkt). Met ruim acht jaar ervaring als alcoholvrij specialist weten wij de beste alcoholvrije witte wijn voor jou te selecteren. Met een snelle levering en gratis verzending boven € 59,- genieten vele klanten naar tevredenheid van een smakelijk glas alcoholvrije wijn. Neem een kijkje in onze webshop en laat je verrassen door ons veelzijdige assortiment.

Winkelwagen