Rosé

Een smakelijk glas alcoholvrije rosé bij Alcoholfreedrinks.nl

Wat is er op een zonnige, warme zomerdag heerlijker dan een koel glas rosé? Met een glas alcoholvrije rosé geniet je van een smakelijk glas wijn, zonder de negatieve effecten van alcohol te ervaren. Bovendien bevat een glas alcoholvrije wijnover veel minder calorieën dan een glas wijn met alcohol. Alcoholfreedrinks.nl beschikt over een uitgebreid assortiment aan rosé zonder alcohol. Of je nu de voorkeur geeft aan een fruitige of droge alcoholvrije rosé wijn, met geuren van bessen, frambozen of kruiden; bij ons slaag je gegarandeerd voor de lekkerste rosé alcoholvrij. Bekijk direct onze webshop en geniet dankzij de snelle levering van een heerlijk glas alcoholvrije rosé bij je thuis.

 

Hoe wordt alcoholvrije rosé gemaakt?

Bij het produceren van alcoholvrije rosé wordt, net als bij alcoholvrije rode wijn of alcoholvrije witte wijn, allereerst de wijn met alcohol geproduceerd. Bij dit vergistingsproces laat men de druivensuikers door middel van gisting in alcohol omzetten. Zodra dit proces afgerond is, beschik je over de basis voor de alcoholvrije rosé. De alcohol is namelijk nodig om speciale aroma´s aan de wijn af te geven. Vervolgens verwijdert men de alcohol door gebruik te maken van twee verschillende technieken. Ofwel een vacuümtechniek wordt gebruikt, ofwel inverse osmose.

Positieve gezondheidseffecten van rosé alcoholvrij

Iedereen weet dat teveel alcohol drinken slecht voor de gezondheid is. Daarom vormt de alcoholvrije rosé een prima alternatief. Naast het feit dat je geen last hebt van de nadelige effecten van alcohol, beschikt een glas alcoholvrije rosé over veel minder calorieën dan een glas rosé met alcohol. Zo beschikt een glas alcoholvrije rosé over zo´n 20 kcal per 100 ml, terwijl een glas rosé met alcohol over circa 83 kcal beschikt. Je geniet daarnaast wel van de positieve effecten van wijn. De alcoholvrije rosé bezit bijvoorbeeld een hoog gehalte aan secundaire plantaardige stoffen uit de pitten en schil van de druiven. Deze stoffen remmen negatieve veranderingen in de bloedvaten af en hebben een positieve invloed op de vorming van vrije radicalen. Hierdoor neemt het risico op hart- en vaatziekten af.

Met alcoholvrije rosé de weg op

Teveel alcohol drinken waar je niet meer kunt autorijden is verleden tijd met alcoholvrije rosé. Bij rosé zonder alcohol drink je zelfs de gehele fles op en stap je vervolgens meteen zonder problemen achter het stuur. Ook als je scherp wilt blijven tijdens het doen van zaken of als je medicijnen gebruikt, is een fles alcoholvrije rosé een perfect alternatief. Zo geniet je van een gezellige vergadering, waarbij je wel de lusten hebt, maar niet de lasten.

Een glas alcoholvrije rosé tijdens de zwangerschap

Alcohol drinken tijdens de zwangerschap wordt sterk afgeraden. Als je namelijk alcohol drinkt, drinkt het ongeboren kind mee. Het alcohol verspreid zich via het lichaamsvocht en bloed, waardoor de ontwikkeling van het kind op een negatieve manier wordt beïnvloed. Met een glas alcoholvrije rosé drink je nog steeds een smakelijk glas wijn, terwijl de baby zich positief verder kan ontwikkelen. Hierdoor vormt rosé zonder alcohol een uitstekende oplossing. Alcoholvrije rosé is dan ook een leuk cadeau voor een zwangere vriendin of familielid.

Exclusief aanbod alcoholvrije rosé bij Alcoholfreedrinks.nl

Met ruim acht jaar ervaring als alcoholvrij specialist selecteert Alcoholfreedrinks.nl voor de lekkerste rosé zonder alcohol. Onze alcoholvrije rosé wijnen zijn enkel verkrijgbaar bij speciaalzaken. Bovendien zijn de wijnen biologisch en vegan. Met gratis verzending boven de € 59,- en een snelle levering geniet je waar je maar wilt over de lekkerste rosé zonder alcohol. Bekijk direct ons exclusieve aanbod in de webshop.

Winkelwagen