Proef de lekkerste alcoholvrije gins á la Ginsin

Op welk feestje je ook arriveert, gin vind je bijna overal terug. Met name gin-tonics zijn zeer geliefd. Heb je echter even geen zin in alcohol? Dan maak je het populaire drankje met een alcoholvrije gin. Populair zijn non alcoholische gins zoals Ginsin en Nona June. Alcoholfreedrinks.nl biedt een brede selectie aan alcoholvrije dranken in de webshop aan, waaronder alcoholvrije gin en alcoholvrije cocktails. Laat je meteen inspireren op onze website.

Wat is gin zonder alcohol?

Merken als Ginsin en Ginzero adverteren als alcoholvrije gin, maar officieel mag dit geen gin heten. Volgens de wet dient een gin namelijk over ten minste 37,5 procent alcohol te beschikken. Alcoholvrije gin is dan wel gedestilleerd, maar beschikt niet over alcohol. Daarom wordt het ook wel een kruiden destillaat genoemd. Het proces van de alcoholvrije ging is namelijk precies hetzelfde als dat van de alcoholhoudende gin. Het basis ingrediënt voor de gin is de jeneverbes. Deze bes wordt met botanische kruiden gecombineerd, zoals kardemom en citroen. Het voordeel van een alcoholvrije gin is dat het geen suikers, calorieën en zoetstoffen bevat. Geen alcohol en geen calorieën, dat betekent drinken zonder schuldgevoel. Perfect, toch?

De Nona June: de ster onder de gins

Een zeer geliefde alcoholvrije gin die Alcoholfreedrinks.nl aanbiedt, is de Nona June. Deze alcoholvrije drank met de jeneverbes in de hoofdrol zorgt voor de echte gin-beleving. Meng bijvoorbeeld 50 ml Nona June met 150 ml tonic en doe hier wat rode grapefruit en basilicum bij. Met een rietje en wat ijsblokjes is de gin-tonic cocktail af, en dat voor slechts 20 kcal per glas. Kun je niet wachten om zelf een alcoholvrije gin te bestellen? Bekijk dan direct de webshop vol alcoholvrije bubbels en meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen