Alcoholvrije prosecco

Geniet van alcoholvrije prosecco met Alcoholfreedrinks.nl

Zin in een feestje met bubbels? Voor alcoholvrije prosecco of alcoholvrije champagne zijn tegenwoordig uitstekende alternatieven. Alcoholfreedrinks.nl is al ruim acht jaar alcoholvrij specialist en weet voor jou de beste alcoholvrije dranken te selecteren. De alcoholvrije prosecco die wij leveren is uitsluitend beschikbaar bij speciaalzaken, en aanbevolen door Hamersma. Bekijk direct ons gevarieerde aanbod voor jouw favoriete alcoholvrije prosecco. Naast prosecco hebben we ook alcoholvrije gin, alcoholvrije cocktails, alcoholvrije wijn en meer

Alcoholvrije prosecco voor Italiaanse sferen

Prosecco is een Italiaanse mousserende wijn die in het noorden van Italië bij de Veneto streek wordt geproduceerd, met name rondom de stad Treviso. Als voornaamste druivenras gebruikt men bij de Prosecco de Glera. Tot 2009 heette dit ras zelfs de processodruif. Officieel mag alcoholvrije prosecco na het verwijdren van de alcohol niet zo genoemd worden. In de volksmond klink alcoholvrije prosecco echter net wat lekkerder.

Hoe smaakt alcoholvrije prosecco?

Prosecco zonder alcohol heeft een frisse en fruitige smaak. Vaak proeft deze prosecco iets zoeter dan de gemiddelde prosecco met alcohol. De alcohol geeft namelijk body aan een mousserende wijn. Door de prosecco iets zoeter te maken, geeft het toch die extra pit. Aangezien er ook steeds vaker gebruik wordt gemaakt van de vacuümtechniek, blijven de oorspronkelijke aroma´s steeds beter behouden.

Bekijk de alcoholvrije prosecco in de webshop

Of je nu op bezoek gaat bij een zwangere vriendin of veilig naar huis wilt rijden, een fles prosecco alcoholvrij is altijd een uitstekende keuze. Alcoholfreedrinks.nl beschikt over een aantal smakelijk alcoholvrije prosecco’s in het assortiment, zoals de Vruchten Secco Mango of Granaatappel.

Winkelwagen