Hoe maak je een goede alcoholvrije Gin-Tonic? – Leestijd: 2 minuten

Alcoholvrije Gin-Tonic cocktail, hoe maak je deze het lekkerst?

We hebben alcoholvrije Gin Nona June waar de jeneverbes sterk naar voren komt. Deze alcoholvrije gin heeft 9 botanicals en is gedestilleerd op zuiver bronwater.

Alcoholvrije Gin Ginzero pure en alcoholvrije Gin Ginzero strawberry is gemaakt met 12 botanicals en is iets zoeter.

De alcoholvrije Gin 1905Black en de alcoholvrije Gin 1905Black-RED zijn met meer dan 40 botanicals en kruiden gedestilleerd en daarbij is de alcoholvrije Gin 1905Black-RED ook nog eens gerookt voor een intense smaak, verpakt in een stoere zwarte fles een mooi kado!

Voeg in een glas eerst ijsblokjes toe, zodat het glas goed koud is. Meet 50 cl alcoholvrije Gin af in een maatbeker en vul deze aan met 150 cl neutrale tonic zoals de FeverTree Indian, dan kan je de alcoholvrije  cocktail afmaken met een fruit en een kruid.

Een aantal favorieten zijn de combinaties van verse Mango met een Chili pepertje, partje Grapefruit met Basilicum, schijfje Sinaasappel met Tijm.

Je kan natuurlijk ook gemberbier in plaats van tonic gebruiken. Let wel op dat je een tonic uitkiest met weinig suikers erin, de alcoholvrije gins die wij aanbieden hebben al zo een verfijnde smaak dat het zonde zou zijn om deze met suikers teniet te doen. Waar Gin zonder alcohol kopen? Kijk in de Shop!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen