Virgin cocktail

Een overheerlijke virgin cocktail met Alcoholfreedrinks.nl​

Of je nu een feestje geeft of simpelweg zin hebt in een zomers drankje: een smakelijke virgin cocktail kan altijd. Alcoholvrije cocktails worden steeds populairder. Het grote voordeel ook de BOB van de avond, kinderen of mensen die geen alcohol lusten de smakelijke virgin cocktails kunnen drinken. Alcoholfreedrinks.nl beschikt over een uiteenlopend aanbod aan alcoholvrije dranken. Van alcoholvrije prosecco tot alcoholvrije gin, van champagne zonder alcohol tot een alcoholvrije mojito; je vindt in onze webshop de non-alcoholische drank die bij je past. Bekijk meteen ons assortiment voor een heerlijk drankje bij je thuis.

Een virgin cocktail is hip en trendy​

Nog nooit eerder was de vraag naar alcoholvrije dranken en virgin cocktails zo erg in opkomst. Als consument word je niet meer vreemd aangekeken als je een wijntje of cocktail met alcohol afslaat. Het is stoer om te denken dat je een tijd niet gedronken hebt, in plaats van dat je weer met een stevige kater te kampen hebt. Alleen al het succes voor Dry January is hier een voorbeeld van.

Een virgin cocktail voor als je geen alcohol drinkt​

Doordat mensen bewust bezig zijn met hun gezondheid en fit de dag willen beginnen, kiezen ze ervoor geen alcohol te drinken. Ook kiezen Nederlanders er steeds vaker voor om, zowel voor werk als privé, buiten de deur te lunchen. Een smakelijk bijpassend drankje is hierbij een must. Maar wat drink je als je geen zin hebt in wijn of een andere alcoholische drank? De virgin cocktail vormt voor consumenten een spannend en lekker alternatief, zonder aangewezen te zijn op water of een glas cola. Met de verrassende smaakcombinaties van virgin cocktails heb je een uitgebreide keuze uit non-alcoholische dranken.

Kant-en-klare virgin cocktails op maat bij Alcoholfreedrinks.nl​

Alcoholfreedrinks.nl beschikt over een gevarieerd aanbod aan kant-en-klare virgin cocktails, die je direct in het glas kunt inschenken. Bestel bijvoorbeeld een smakelijke Caïpirinha cocktail alcoholvrij om in Braziliaanse sferen te komen. Ook vind je de beroemde Piña Colada cocktail zonder alcohol in het assortiment terug. Andere geliefde kant-en-klare virgin cocktails zijn de alcoholvrije Mojito, alcoholvrije Bellini en de alcoholvrije Spritz. Een groot voordeel van de virgin mojito´s is dat ze slechts weinig calorieën bevatten, waardoor ze uitstekend in een dieet passen.

Bestel nu een virgin cocktail via Alcoholfreedrinks.nl​

Ben je geïnspireerd geraakt om zelf een virgin cocktail te bestellen? Neem dan nu een kijkje in het exclusieve aanbod van Alcoholfreedrinks.nl. Met circa acht jaar aan ervaring op het gebied van alcoholvrije dranken hebben wij de beste cocktail virgins voor je geselecteerd.

Winkelwagen