Duurzaamheid

Duurzaamheid staat bij Alcoholfreedrinks voorop

Klimaatverandering en een gezonde levensstijl zijn onderwerpen die ons dagelijks bezighouden. Bij Alcoholfreedrinks.nl geven we om mens en milieu. Minder alcohol drinken kan een positieve bijdrage leveren aan een betere balans en een goede gezondheid. Sinds 2014 verkoopt Alcoholfreedrinks.nl ook biologische en vegan dranken, lekker en alcoholvrij, gezond voor u en voor het milieu. Het is nu makkelijker om bewust geen alcohol te drinken en gewoon plezier te hebben! Onze alcoholvrije dranken zijn lekker en eenvoudig te bestellen.

Voor Denise, de drijvende kracht achter Alcoholfreedrinks.nl, zijn alcoholvrije dranken een uitkomst, omdat ze een glas wijn (met alcohol) niet echt lekker vond. Met de komst van nieuwe alcoholvrije alternatieven merkte ze dat er steeds meer mensen zijn die alcoholvrij willen drinken en dat het vele voordelen heeft.

Voordelen van alcoholvrij

Bij Alcoholfreedrinks zijn we continue op zoek naar de lekkerste alcoholvrije alternatieven, zodat jij zorgeloos kunt blijven genieten en tegelijkertijd beter    voor jezelf zorgt.

Overmatig alcohol nuttigen heeft zo zijn nadelen… Gematigd of zelfs helemaal geen alcohol meer drinken heeft vele voordelen! Bijvoorbeeld: verhoogde weerstand, je voelt je fitter, je valt af, je huid gaat weer stralen, verhoogde vruchtbaarheid, verminderde kans op ernstige ziektes etc. 

Er zijn meer mensen die profiteren van alcoholvrije alternatieven dan je zou denken. Voor hen is het net zo leuk om ook mee te kunnen proosten, zonder zich te laten verleiden alcohol te drinken.

Denk bijvoorbeeld aan: mensen met allergieën en intoleranties, zwangere vrouwen, mensen die minder alcohol willen drinken, mensen die uit geloofsovertuiging geen alcohol nuttigen, mensen die medicijnen gebruiken die niet in combinatie mogen met alcohol. 

Skal certificering

Bij Alcoholfeedrinks.nl is duurzaam ondernemen belangrijk – het leveren van kwalitatieve dranken tegen een goede prijs, die voorzien in de behoefte en die kwaliteit aan het leven geven. Zo vind je makkelijk in onze webshop de biologische en vegan alternatieven waarbij rekening is gehouden met het milieu. Doordat wij ook door Skal gecertificeerd zijn ben jij er zeker van dat de biologische dranken van Alcoholfreedrinks.nl gemaakt zijn van druiven die niet met chemische bestrijdingsmiddelen besproeid zijn.

Skal is het zelfstandig bestuursorgaan dat toezicht houdt op de biologische productie in Nederland. Skal is daartoe aangewezen door het Ministerie van Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit.
skal certificering
Shop

Biologische dranken

deze zijn niet bespoten met chemische bestrijdingsmiddelen
Winkelwagen