Aperitief non alcoholisch

Aperitief non alcoholisch bij Alcoholfreedrinks.nl

Een aperitief zonder alcohol? Met bubbels, fruit, smaakmakers en takjes verse munt en gember creëer je in een handomdraai een overheerlijk non alcoholisch aperitief. Zelfs de klassiekers kunnen uitstekend zonder alcohol. Probeer bijvoorbeeld eens een groene thee sangria voor op het terras in de avondzon of maak met de kinderen een alcoholvrije cosmopolitan: een fruitige combinatie van een cocktail en een ijslolly. Met de alcoholvrije dranken in het assortiment van Alcoholfreedrinks.nl maak je iedere dag een verrassende smaakcombinatie. Bekijk direct het aanbod non alcoholische aperitieven in de webshop.

Een smakelijke mojito op een zomeravond

Eenvoudiger en lekkerder dan een Mojito wordt het niet! De Mojito cocktail kent zijn oorsprong op Cuba. De kant-en-klare alcoholvrije Mojito van Alcoholfreedrinks.nl serveer je met ijsblokjes, twee takjes verse munt en een twee partjes citroen. Je proeft alle smaken die je van een Mojita mag verwachten, en dat voor slechts 16,9 kcal per glas. Op zoek naar een andere variant van de Mojito? Meng dan de kant-en-klare mix met 60 ml koude frambozenthee, 30 ml frambozensiroop met basilicum en 40 ml vers limoensap. Met een paar munt- en basilicumblaadjes maak je jouw favoriete drankje af.

Een stijlvolle non alcoholisch aperitief: de Sunset Spritz

De Spritz is het ideale non alcoholisch aperitief voor tijdens de borrel. De Spritz cocktail komt van oorsprong uit Italië en is al sinds 1945 enorm geliefd. Het drankje vormt dan ook een uitstekend aperitief na het skiën. Alcoholfreedrinks.nl beschikt over een kant-en-klare mix met een heerlijke bubbel en bittere kruiden smaken zoals van de sinaasappelschil. Zorg voor een groot glas en vul deze met ijsblokjes. Voeg hieraan sinaasappel en een takje tijm toe en je non alcoholische aperitief is klaar! Een andere twist proberen? Voeg dan bij de 50 ml van de Spritz 25 ml ananassap, 10 ml vers geperst citroensap en tonic. Een takje munt, een schijfje citroen, een schijfje limoen en een snufje zout maken de spannende mix af.

De limoentonic met jeneverbes: een topper binnen de non alcoholische aperitieven

Wie naast een smaakvol alcoholvrij aperitief ook de calorieën graag binnen de perken houdt, is met een limoentonic van op de juiste plek. Kies de Alcoholvrije Gin uit het assortiment van Alcoholfreedrinks.nl, waar de jeneverbes de hoofdrol speelt. Deze premium alcoholvrije gin is gemaakt van negen botanicals die een voor een ware gin beleving zorgen. Meng 50 ml van de alcoholvrije gin met 150 ml tonic en voeg rode grapefruit of basilicum toe. IJsblokjes en een rietje maken de non alcoholische aperitief af.

Smakelijke non alcoholische aperitieven met Alcoholfreedrinks.nl

Kun je niet wachten om de heerlijke alcoholvrije dranken van Alcoholfreedrinks.nl zelf te proeven? Bestel onze exclusieve alcoholvrije wijnen en alcoholvrije cocktails via de webshop.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen