Alcoholvrije mousserende wijn

Maak het feest compleet met alcoholvrije mousserende wijn

Feestelijke gelegenheden vragen om feestelijke alcoholvrije dranken! Proef bijvoorbeeld een alcoholvrije champagne of alcoholvrije prosecco. Alcoholfreedrinks.nl biedt een grote selectie aan alcoholvrije mousserende wijnen voor iedere gelegenheid. De exclusieve mousserende wijnen beschikken over een bijzondere smaak en vormen een unieke sensatie in de mond. Met ruim acht jaar ervaring als alcoholvrij specialist vind je in het assortiment van Alcoholfreedrinks.nl uitsluitend de beste alcoholvrije mousserende wijnen die alleen verkrijgbaar zijn bij speciaalzaken. Neem direct een kijkje in de webshop en laat je inspireren voor een feestelijke avond.

Wat is alcoholvrije mousserende wijn?

Alcoholvrije mousserende wijn wordt eerst geproduceerd volgens de gangbare methode met alcohol. Het gistingsproces van druivensuiker naar alcohol is namelijk nodig om de unieke smaak aan de mousserende wijn te geven. Vervolgens halen de wijnboeren de alcohol uit de wijn door gebruik te maken van verschillende technieken. Een populaire methode is door middel van vacuüm distillatie. De wijn wordt bij deze manier op kamertemperatuur vacuümgetrokken, waarbij onder lage druk de alcohol verdampt. Een andere geliefde methode is membraamfiltering. Hierbij laat de wijnmaker de wijn door een superdun filter glijden, waarbij de alcohol in het filter achterblijft. Ondanks de verdamping van de alcohol, blijft veel van het oorspronkelijke karakter van de alcoholvrije mousserende wijn behouden.

Bestel alcoholvrije mousserende wijn op Alcoholfreedrinks.nl

Of je nu een fles alcoholvrije mousserende wijn wilt meenemen als cadeau naar een babyshower, of een smakelijke alcoholvrije fles wijn wilt opentrekken omdat je nog naar huis moet rijden. Een alcoholvrije mousserende wijn is altijd een goed idee. Bekijk direct het uiteenlopende assortiment in de webshop om je favoriete alcoholvrije drank te selecteren.

Winkelwagen