Alcoholvrije crémant

Alcoholvrije Crémant om het leven te vieren!

In Frankrijk produceert men, naast de beroemde champagne, nog een aantal smaakvolle mousserende wijnen, de zogeheten Crémants. De Crémants verschilt in productietechniek geheel niet van de champagne en wordt net zo strikt gereguleerd. Zo worden de druiven met de hand geplukt en behandeld middels de méthode traditionnelle. Het woord Crémant is zelfs oorspronkelijk uit de Champagnestreek en betekent van oudsher ´op fles gegiste wijn´. Het enige verschil is dat mousserende uit de Champagne streek enkel Champagne mogen heten. Alcoholfreedrinks.nl biedt een aantal verrassende alcoholvrije mousserende wijnen aan in het assortiment. Benieuwd naar het alternatief voor de alcoholvrije Crémant? Bekijk dan direct de webshop.

Alcoholvrije Crémant: een smaakvolle non alcoholische wijn

De vraag naar alcoholvrije wijnen wordt iedere dag groter. Mensen zijn bewust met hun sportieve levensstijl bezig of moeten nog terugrijden naar huis. Bovendien zijn de smaken van de alcoholvrije dranken in de loop der jaren aanzienlijk verbeterd. Het is dan ook trendy en hip om een alcoholvrije Crémant of Champagne op een feest te openen. De alcoholvrije Crémant is bovendien ideaal voor een babyshower, zodat ook de zwangere gerust een slokje mee kan drinken.

Hoe wordt alcoholvrije Crémant gemaakt?

In de praktijk kan van iedere druivensoort alcoholvrije wijn worden gemaakt. Om er echter voor te zorgen dat de wijn zoveel mogelijk smaak biedt, kiezen wijnproducenten van alcoholvrije Crémant voor druivensoorten met veel body en aroma´s. Het productieproces van de alcoholvrije wijn is hetzelfde als van een wijn met alcohol. Vervolgens wordt na afloop de alcohol uit de wijn gedestilleerd. Dit kan door meer van osmose inversie of een vacuümtechniek. In feite blijft de alcoholvrije wijn qua ingrediënten vervolgens een normale wijn, alleen is de alcohol eruit onttrokken. De mineralen en aroma´s die zorgen voor een lekkere smaak blijven behouden.

Bestel alcoholvrije Crémant via Alcoholfreedrinks.nl

Alcoholfreedrinks.nl is al ruim acht jaar dé alcoholvrij specialist. Met een breed assortiment aan non alcoholische dranken proef je verrassende smaken om ieder moment feestelijk te maken. Onze alcoholvrije bubbels en cocktails zijn alleen verkrijgbaar in speciaalzaken, dus niet in de supermarkt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen