alcoholvrije rode wijn

Geniet van een smakelijk glas alcoholvrije rode wijn

Houd je van een heerlijk glas wijn, maar ben je van plan minder of geen alcohol te drinken? Dan zijn de alcoholvrije rode wijnen van Alcoholfreedrinks.nl de ideale oplossing. Alcoholvrije rode wijn raakt steeds meer geliefd. Met zijn unieke smaak en zonder de nadelige effecten van alcohol, geniet je op elk moment van de dag van een smakelijk glas alcoholvrije wijn. Bovendien (is de wijn) heb je keuze uit biologische en vegan wijnen. Bekijk direct het uiteenlopende assortiment in de webshop om jouw favoriete alcoholvrije rode wijn te bestellen.

 

Hoe wordt alcoholvrije rode wijn geproduceerd?

Voor alcoholvrije rode wijn wordt eerst de wijn volgens het normale proces gemaakt. Bij het normale vergistingsproces van de druiven wordt de druivensuiker met behulp van gisten omgezet in alcohol. Daarna zijn er (twee) drie innovatieve technieken mogelijk om de alcohol uit de wijn te halen. Dit gebeurt ofwel door vacuümdestillatie, membraamfiltering of inverse osmose, waarbij de alcohol uit te wijn wordt onttrokken. Hierdoor smaakt de wijn iets anders en is lichter van smaak. Toch blijft de aroma en het karakter van de rode wijn behouden. Alcoholvrije rode wijn mag (in Nederland) voor maximaal 0,5% uit alcohol bestaan. Als je dus op zoek bent naar een volledig alcoholvrije wijn, is het goed om erop te letten dat je voor een zuivere 0.0 wijn kiest.

Exclusieve alcoholvrije rode wijn bij Alcoholfreedrinks.nl

Alcoholfreedrinks.nl biedt een uitgebreid assortiment van wijnen zonder alcohol aan. Of je nu op zoek bent naar een alcoholvrije rode wijn, alcoholvrije witte wijn of alcoholvrije rose, je bestelt de wijn eenvoudig via de webshop en geniet van een snelle levering. Onze wijnen zijn alleen verkrijgbaar bij speciaalzaken en een aantal daarvan zelfs aanbevolen door Hamersma. Bekijk direct ons aanbod voor een smakelijk glas alcoholvrije rode wijn bij je thuis.

Winkelwagen